Schakt i Staffanstorp

Välkommen till JMM Transport Skåne AB!

Logistik och markarbeten i Skåne

JMM Transport är ett åkeri som erbjuder dig som kund kostnadseffektiva transporter i Skåne ed omnejd. Med en modern lastbil och kapacitet till extra släp på bilen kan vi utföra leveranser av både mindre gods och riktigt utrymmeskrävande. Vi erbjuder därtill containeruthyrning och materialförsäljning. Självklart har vi alltid kunden i fokus i vårt erbjudande av tjänster, där vi absolut tål att jämföras både vad gäller pris och utförande. Vi utgår från skånska Sjöbo.

Transporter

Att transportera tunga och skrymmande varor hör till vår specialitet på JMM Transport Skåne. Vi är måna om att dina varor ska komma fram i tid och i fullgott skick. Tack vare vår flexibilitet åtar vi oss både enstaka transportuppdrag och uppdrag med flera leveranser under en längre tidsperiod. Varför inte höra av dig redan idag för att få ett ungefärligt pris och en uppskattning av hur lång tid din leverans skulle ta?

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att JMM Transport Skåne AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Schakt i Staffanstorp

Professionell transporthjälp

Vår specialitet är transport av tungt och skrymmande gods. Vi har möjlighet att ta oss an både enstaka och återkommande transportuppdrag. Oavsett regelbundenhet ser vi alltid till att dina transporter kommer fram i tid och i fullgott skick – det är vårt löfte till dig som kund. Förutom godstransport erbjuder vi också anläggningstransport för bland annat schakt.

Våra tjänster

Transporthjälp - JMM Transport Skåne AB

Transporthjälp

Läs mer!
Dränering - JMM Transport Skåne AB

Dränering

Läs mer!
Trädgårdanläggning - JMM Transport Skåne AB

Trädgårdanläggning

Läs mer!

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Helhetslösning med transport

Eftersom vi har tillgång till lastbil kan vi erbjuda en helhetslösning då vi både sköter transport och bortforsling. På så sätt behöver du inte anlita flera olika företag när det är dags att ordna i hemmet. Med andra ord behöver du inte bekymra dig om vad du ska göra med grävmassorna eller hur du ska transportera grus och jord till platsen. Vi sköter bortforsling!

SERVICE OCH KONTAKT

Vi är alltid måna om att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Att leverera varor i tid är en självklarhet för oss och vi strävar efter 100 % kundnöjdhet. Hos oss kan du vara säker på att få ditt jobb utfört med hög kvalitet och till ett bra pris. Varför inte kontakta oss redan idag med dina frågor och önskemål? Du når oss på telefon eller via mejl och vi svarar direkt eller ringer upp dig så fort vi har möjlighet. Självklart kan vi erbjuda ett tydligt prisförslag i en kostnadsfri offert.