Transport i Malmö

Välkommen till JMM Transport Skåne AB!

Behöver du professionell hjälp med transport?

Logistik och markarbeten i Skåne

JMM Transport är ett åkeri som erbjuder dig kostnadseffektiva transporter inom Skåne med omnejd. Förutom transport utför vi grävarbeten för både privatpersoner och företag. Med en modern lastbil och kapacitet till extra släp på bilen kan vi utföra leveranser av både mindre gods och riktigt utrymmeskrävande gods.

Transporter

Att transportera tunga och skrymmande varor hör till vår specialitet på JMM Transport Skåne. Vi är måna om att dina varor ska komma fram i tid och i fullgott skick. Tack vare vår flexibilitet åtar vi oss både enstaka transportuppdrag och uppdrag med flera leveranser under en längre tidsperiod. Varför inte höra av dig redan idag för att få ett ungefärligt pris och en uppskattning av hur lång tid din leverans skulle ta?

Genom att använda detta formulär accepterar du att JMM Transport Skåne AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Transport i Malmö

Grävarbeten

Vill du skapa en ordentlig uppfart eller anlägga en trädgård? Är det dags att dränera grunden? Behöver din bostadsrättsförening få ordning på utemiljön eller har du ett företag som behöver skapa en ordentlig parkeringsplats för dina besökare? Vad du än behöver hjälp med kan vi på JMM Transport hjälpa dig. Med vår minigrävare kommer vi åt att gräva även på mindre tomter eller begränsade utrymmen. Tack vare minigrävarens behändiga format blir inte åverkan på gräsmattor och andra känsliga ytor lika stor som med en större grävmaskin.

Våra tjänster

Transporthjälp - JMM Transport Skåne AB

Transporthjälp

Dränering - JMM Transport Skåne AB

Dränering

Trädgårdanläggning - JMM Transport Skåne AB

Trädgårdanläggning

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Helhetslösning med grävjobb och transport

Eftersom vi har tillgång till både lastbil och minigrävare kan vi erbjuda en helhetslösning då vi både sköter transport och grävarbete. På så sätt behöver du inte anlita flera olika företag när det är dags att ordna utomhusmiljön. Med andra ord behöver du inte bekymra dig om vad du ska göra med grävmassorna eller hur du ska transportera grus och jord till platsen. Vi sköter bortforsling och hämtar ny matjord eller dräneringsgrus och lägger ut det där det ska vara.

Service och kontakt

Vi är alltid måna om att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Att leverera varor i tid är en självklarhet för oss och vi strävar efter 100 % kundnöjdhet. Hos oss kan du vara säker på att få ditt jobb utfört med hög kvalitet och till ett bra pris. Varför inte kontakta oss redan idag med dina frågor och önskemål? Du når oss på telefon eller via mejl och vi svarar direkt eller ringer upp dig så fort vi har möjlighet. Självklart kan vi erbjuda ett tydligt prisförslag i en kostnadsfri offert.